Dygnshyra

Dygn och lavinpaket

Våra dygn- och lavinpaket är ett bekvämt och tillförlitligt sätt för dig att utrusta dig för din nästa skidäventyr. För att säkerställa en smidig upplevelse, erbjuder vi en hämt- och återlämningspolicy direkt i vår butik. Paketen kan hämtas dagen före din planerade skidtur och återlämnas dagen efter den hyrda tiden. Detta ger dig gott om tid att förbereda dig och njuta av din tid på berget utan stress.

För att säkerställa tillgänglighet och reservera ditt dygn- eller lavinpaket, krävs förbokning. Detta kan enkelt göras genom att skicka ett mejl till vår bokningsadress på info@skifix.com. Genom att boka i förväg kan du vara säker på att få tillgång till det utrustningspaket som passar dina behov och preferenser.

Vi förstår vikten av att ha rätt utrustning för en säker och njutbar skidupplevelse, och vårt dygn- och lavinpaket är utformat för att göra det enkelt för dig att komma ut i backarna med allt du behöver. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller om du vill boka ditt paket redan idag!


Prislista

Slalom/topptur/Längd osv

Antal dagar1 - 2 Dygn    3 - 5 Dygn    6 - 7 Dygn
Slalompaket barn (Inkl hjälm)        250 kr 480 kr 600 kr
Slalompaket vuxen (Exkl hjälm) 350 kr 600 kr 750 kr
Topptur/Randonneepaket 1000 kr 1500 kr 1900 kr
Dal turskidor 650 kr 850 kr 1250 kr
Längdpaket barn 250 kr 400 kr 750 kr
Längdpaket vuxen 550 kr 800 kr 1000 kr
Snowboard
(Ej tillgängligt denna säsong)
350 kr 600 kr 750 kr
Snöskor 200 kr 350 kr 400 kr

Vänligen observera: Snowboard är tyvärr inte tillgängligt under den aktuella säsongen.


LAVINPAKET:

Antal dagar1 - 2 dygn       3 - 5 dygn       6 - 7 dygn
Transceiver paket
(inkl. spade/sond)       
550 kr 720 kr800 kr
Endast Transceiver 500 kr 650 kr 720 kr
Endast Sond 140 kr 180 kr 200 kr
Endast Spade 140 kr 180 kr 200 kr
Randonnee/Turpaket för Episka Äventyr

Om du är ute efter en spännande tur i bergen och behöver det perfekta utrustningspaketet, så har Skifix svaret för dig. Våra Randonnee/Turpaket är skräddarsydda för att möta dina behov och göra din skidtur till en minnesvärd upplevelse.

Skicka oss ett mejl för att boka: info@skifix.com

Utrustning i Paketet

Vi erbjuder en komplett uppsättning utrustning inklusive skidor, pjäxor, stighudar och stavar, allt anpassat efter dina specifika krav och önskemål. Vårt utbud av skidor inkluderar välrenommerade modeller som G3 Seekr 100, Black Crows Camox Freebird, Dynafit Manslu, Blizzard Zero G 95, och Dynastar Cham 97 – alla utrustade med avancerade tech-bindningar för optimal prestanda.

För de som föredrar ram-bindningar har vi också ett antal paket tillgängliga för att möta olika preferenser och åkstilar.

Enkel Bokning

Att säkra ditt Randonnee/Turpaket är enkelt. Skicka bara ett mejl till info@skifix.com och låt oss veta dina önskemål och planerade datum. Vår dedikerade personal kommer att hjälpa dig att välja det bästa paketet och se till att allt är redo för ditt äventyr.

Varför Välja Skifix för Randonnee/Turpaket?

  • Erfarenhet och Expertis: Med lång erfarenhet inom branschen har vi kunskapen och expertisen för att erbjuda pålitlig service och rådgivning.
  • Kvalitetsutrustning: Vårt urval av skidor och bindningar är av högsta kvalitet, vilket ger dig trygghet och prestanda under din tur.
  • Personlig Anpassning: Vi förstår att varje skidåkare har unika behov. Vår personal kommer att anpassa utrustningen för att passa just dina krav och önskemål.

 

Information om lavinpaket:

För den äventyrslystna som planerar en utflykt utanför de preparerade backarna, är det avgörande att vara ordentligt förberedd. På Skifix erbjuder vi specialiserade lavinpaket för att säkerställa din säkerhet och trygghet när du ger dig ut i fjällvärlden.

Våra Lavinpaket Inkluderar:

Transceiver Paket (inkl. Spade/Sond):

  • Ett komplett transceiver-paket som inte bara innehåller en pålitlig transceiver utan också en spade och en sond för att hjälpa dig att effektivt lokalisera och gräva fram en eventuell lavinskadad.

Paketet inkluderar:

  • Transceiver: För att sända och ta emot signaler och hjälpa till att lokalisera andra skidåkare i händelse av en lavin.
  • Sond: Används för att mäta snödjupet och exakt lokalisera offret.
  • Spade: En kraftfull och kompakt skyffel för snabb och effektiv grävning.

Varför Välja Våra Lavinpaket?

  • Säkerhet i Fokus: Våra lavinpaket är utformade med din säkerhet som prioritet. Vi tillhandahåller pålitlig utrustning som är avgörande vid en nödsituation.
  • Komplett Lösning: Med våra paket behöver du inte leta efter enskilda delar. Allt du behöver för en trygg offpistupplevelse ingår.
  • Kvalitet och Tillförlitlighet: Vi erbjuder högkvalitativ utrustning från pålitliga varumärken för att säkerställa att du kan lita på din utrustning när det verkligen gäller.

Innan du ger dig ut på äventyr utanför markerade leder, se till att du har rätt utrustning för att hantera eventuella risker. Hyr våra lavinpaket och njut av bergen med trygghet och förtroende. Kontakta oss på info@skifix.com för att boka ditt lavinpaket idag.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.